در ابتدا هدفم از شرکت در رویدادهای پزشکی جذب مشتری برای ارائه خدمات طراحی وب و تبلیغات دیجیتال بود. اما هر چه بیشتر در این صنف تحقیق میکردم، متوجهی حضور کمرنگ آنها در فضای آنلاین میشدم. گویی اصلا کارآفرینان به این حوزه ورود نکرده بودن!
با دوستی آشنا شدم که بیش از پیش مرا با پتانسیلهای بازار محصولات و تجهیزات پزشکی آشنا کرد. به این فکر افتادم که سامانهای رو طراحی کنم تا اطلاعات مراکز درمانی و پزشکان رو با فیلترهای متعدد که مهمترین اونها ترکیب تخصص و جغرافیا بود در اختیار مخاطبان و بیماران قرار بده. هدف اصلی از راهاندازی این پایگاه اطلاعاتی بهانهای برای برقراری ارتباط مستمر با پزشکان، آزمایشگاهها و شرکتهای واردکننده تجهیزات پزشکی بود.
ایده رو با دیگر دوستان و همکاران مطرح کردم و بعد از یک برنامهریزی کلی اجرای اون شروع شد. نام پروژه رو فریان طب گذاشتیم و در طول 4 ماه که عید نوروز رو هم شامل میشد تحلیل و پیادهسازی اون انجام شد. این بانک اطلاعاتی در نمایشگاه بینالمللی ایران هلث رونمایی شد و پس از گذر از مسیری پر فراز و نشیب در جذب اطلاعات پزشکان تونست بیش از 18000 پروفایل به روز رو در اختیار مخاطبان قرار بده. به دلیل اینکه هر پزشکی یک پروفایل اختصاصی با نام خود داشت به سرعت در موتور جستجوی گوگل رشد کردیم و تونستیم ورودیهای خوبی بگیریم. از طرفی تولید محتوای مرتبط در بلاگ به این موضوع قوت بیشتری میداد. بعد از رسیدن به بازدید مطلوب کانال های درآمدی تبلیغات سایت فعال شد. رپورتاژ آگهی، تبلیغات بنری در کنار ارائهی خدمات آنلاین به پزشکان پروژهی فریان طب رو به سود رسوند.
اما سود اصلی این پروژه کجا بود؟ پروفایل به پزشکان میفروختیم؟ خیر! پروفایل فروشی جز دردسر قانع کردن پزشک و پیگیریهای بعدی بابت تمدید اون هیچ فایدهای نداشت! از این جهت در همان شروع کار به جز خدمات تبلیغاتی الباقی امکانات سایت رو رایگان گذاشتیم. همون طور که پیشتر نیز اشاره کردم سایت بهانهای برای شبکهسازی بود. روابط به دست اومده فرصتی رو برای بازاریابی تجهیزات پزشکی پیش روی ما قرار داد که درصد بالایی از سود اصلی مجموعه رو تشکیل میداد. همکاری با شرکتهای تجهیزات پزشکی تا سال 96 و شروع نوسانات ارز ادامه داشت.